Thursday, March 22, 2012

Započeti radovi

Pošto sam jedna od onih pletilja koja paralelno plete više stvari odjednom, redovno mi je haos od tih započetih a "nikako da sednem i završim ih" radova. Ali eto, proleće mi je, osim polenske kijavice, donelo i maniju slaganja i preslaganja stvari u kući. Započeti projekti su našli svoje mesto u bež plastičnoj korpi.


Možda i nije baš nešto posebno, ali sam se ipak tri dana oduševljavala ovim jednostavnim rešenjem-sve što trenutno radim mi je na jednom mestu i ne pravi mi haos u kući a opet mi je tik uz kauč gde najčešće sedim. Sad mogu da uzmem kad i koji rad hoću pa ćemo videti da li će to ubrzati moje pletenje :)
Kad smo već kod započetih radova, ovaj, za sada moj najdraži, je u procesu izrade:






 Da sam ipak karakter i (kahm) strpljiva dokaz je i poklon od mojih dragih pletilja.



Ima čak 2 dana kako je stiglo a ja još uvek nisam započela nikakav rad (iako sad nikako ne mogu da se setim razloga zašto ne :)) a šta se sprema? Ta-daaaa, ova haljinica :)

4 comments:

 1. Ja ne verujem preterano u red, ali ovaj tvoj je baš lep :))) Sviđa mi se i nova vunica, jedva čekam da je probaš!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ako mi verujes i ja :D sad zurim da ovo ostalo zapoceto zavrsim pa da krenem da pletem od ovog bio pamuka :) sto se reda tice-vunica ne pravi vise nered...ali zato sve ostalo da :)

   Delete
 2. :)))) kada ces mene da naucis da heklam?

  ReplyDelete
  Replies
  1. pa da smo malo blize, kad god bi htela :) inace ovo na slikama je pleteno (sa dve igle) a heklano je sa heklicom :) mada moram da priznam da sam se ja "obrazovala" putem Interneta (u pocetku Youtube:)), ima dobrih ljudi koji hoce da svoje znanje podele sa drugima :)

   Delete