Thursday, June 28, 2012

A pletenje?

Koliko druge obaveze dozvole :) ali se svede na uporna 2-3 sata, uz neki film, posle ručka. E sad nije da nemam šta da pletem, naprotiv, čeka me gomila započetih radova (eto, ništa se nije promenilo kod mene) između ostalog i vazdušasti shawl koji jedva čekam da završim i da ga nosim i na +40 i na -30 :)) ali sam se sa pletenjem njega zaustavila kod bordure i samo "na sekundu" prešla na novi projekat. Novi projekat je zapravo stari, već jednom rađen (ako se sećate 3S shawl) ali je vrlo jednostavan za pletenje i jako lep za nošenje, tako da ga ponavljam, stim što će ovog puta biti rastresitiji. Čisto da bacite pogled na ove dve započete "gužvice" :)



Ne obećavaju ovako kad se pogledaju, ali čekajte samo....:)

Da nastavimo temu u pravcu pletenja: dobila sam od brata na poklon kutiju! Kutija ne samo što je prazna već sam morala sama i da je sastavim! Kakav je onda to poklon, pitaćete se. Najbolji!! Savršen za moju vunicu koja se opet rastrčala svuda po ormarima i po raznim kutijama! Nisam ni bila svesna koliko mi je bila neophodna! Elem, slika govori više od reči...


 

Nedovoljna doza vunice u ovom postu? A šta onda kažete na jedan mix vune i svile (promućkan, ne promešan ;)), u 50g celih 500m, sa vitaminom E, aloe verom i permanentnom zaštitom od moljaca?


Kad završim sve prethodne započete radove, skuvaći sebi jedan Earl Gray, zauzeću mesto na kauču, mužu ću da dam spisak pesmica koje da mi svira na gitari (ok, ovo je još u fazi pregovora) i počeću svečano da pletem sa ovom vunicom nešto fino (što se podrazumeva jer je vunica, jel'te iz Finske:)))))

4 comments:

  1. Replies
    1. znam, ja sam sramota za jednu pletilju :D ako mi verujes, bas si mi ti pala na pamet dok sam slagala vunicu u (samo jednu) kutiju :)))))

      Delete
  2. Sa jednom se počinje..
    Dok se osvestiš biće ih mali milion :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pa pocelo je, prvo sam imala vise malih pa sam sve premestila u (za sada) jednu veliku :))

      Delete