Saturday, September 22, 2012

Izlazak petkom uveče

Odmah da kažem, nije bilo nikakvih žurki, ludovanja po gradu do kasnih sati, i slično...beše to provod malo više u stilu nekog bračnog para sa početka 20-og veka: dva langoša i dva piva! Bez obzira na to, ovo je bio pravi užitak za nepca i preporučujem svakom :)

Za langoš sam saznala tek pre 3 dana i detaljnije o njemu imate, naravno, na vikipediji :) ali ukratko, kako su meni objasnili i kako sam ja to shvatila: to su malo tanje, razvučene mekike sa raznoraznim premazima preko (ja sam uzela pavlaku, beli luk i trapist). Ništa jednostavnije a opet nov ukus!

Mesto gde smo jeli je takođe bilo vrlo interesantno


valjda da bismo se zabavili razgledanjem dok ne stigne langoš :)


Jeste li prepoznali 3S shawl sa početka mog bloga? :)
Inače stvarno se nadam nekom napretku u komunikaciji putem Interneta, u smislu da ćemo u buduće moći da pošaljemo mirise, ukuse ili čak teleportujemo komadiće hrane (al' bi tu nastao haos:))) onda bi se i drugi uverili u sve ovo što pričam :) Do tad jedini način za beam up je u Irish Pub-u:


Uživajte u vikendu!!



6 comments:

  1. Langoši su mmmm..... ja evo osetim miris belog luka sve dovde :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ju pa taj beli luk mu stvarno daje poseban ukus - cak i Krle koji ga ne voli se odusevio! Hvala ti za ovo otkrice!! :)))

      Delete
  2. Ah, langos sam mnogo davno jela. Moracemo nekako da se organizujemo da nam dostave na druzenje. Jeste da cemo umastiti pletivo, ali mislim da bi vredelo. Koje mesto je u pitanju?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tamo u Zeleznickoj odmah pored 5D bioskopa - vredno je umascivanja pletiva ;)))

      Delete
  3. Uf delic hrane da.... ne smem dalje ni da izgovorim!

    Drago mi je da ste se lepo proveli.
    Super su ti slikice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala-tebe vodim na langos kad budes dolazila u NS :)))

      Delete